البته این امر زمانی مفید است که ریزش شدید نباشد و نیازی به درمان سریع نداشته باشد. در زیر چند نمونه از روشهای درمان ریزش موی هورمونی با طب سنتی را آوردهایم:
آلوپسی آره آتا (یک بیماری خودایمنی که فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار می دهد)
در ادامه روشهای درمان ریزش ریش را با هم مرور میکنیم: ۱. درمان با داروهای موضعی
عدم تعادل هورمونی ناشی از مصرف قرصهای ضدبارداری یا داروی شیمیدرمانی: برخی از قرصها و داروها هم باعث ریزش موی هورمونی میشوند.
معمولا ماینوکسیدیل به شکل فوم حساسیت کمتری ایجاد می کند ولی اثر بخشی آن به اندازه محلول نیست. اگر از محلول ماینوکسیدیل استفاده کردید و دچار حساسیت و التهاب شدید، به یک پزشک داروساز مراجعه کنید.
دارو: مصرف برخی از داروها ریزش موی هورمونی ایجاد میکند. داروهای درمان فشارخون، افسردگی، آکنه، ضدبارداری و روشهای درمانی چون شیمی درمانی و پرتودرمانی هم باعث ریزش مو میشوند.
تشخیص ریزش موی هورمونی دشوار است و برای بررسی این موضوع لازم است که حتما به پزشک مراجعه کنید تا آزمایشهای هورمونی لازم را برای تجویز کند.
درمانهای دارویی چه داروهای خوراکی و چه موضعی، درمان ریزش ریش با جراحی، ایمونوتراپی، تزریق استروئیدها و سایر روشهای دیگر را میتوان برای درمان ریزش موی صورت به کار برد.
برخی محصولات مانند اسپریهای مقاوم به دمای بالا، آسیبرسانی حرارت به مو را کمتر میکنند. قبل از حالت دادن موهای خود در مواقع اضطراری از این محصولات استفاده کنید.
آخرین مطالب ولوسیا-اوزانیمود؛ داروی تعدیل کننده ام اس برای اولین بار در ایران تولید درمان ریزش مو و رویش مجدد شد
در این مقاله ابتدا با دلایل ریزش مو آشنا شوید و سپس قطعی ترین راه درمان ریزش مو شدید را نیز بشناسید تا با این معضل کلافه کننده برای همیشه خداحافظی کنید.
ممکن است متوجه افزایش ریزش مو شوید که به طور ناگهانی رخ می دهد، موهای کوتاه یا شکسته یا ریزش موی تکه تکه بسته به انواع ریزش مو .
شامپو، لوسیون و سرم های تقویت کننده معمولا حاوی ترکیباتی مانند عصاره رزماری، گزنه،کافئین، پروتئین گندم، شنبلیله، آرگان و ترکیباتی از این قبل هستند.
در ابتدای مصرف محلول ماینوکسیدیل موهای ضعیف می ریزند تا موهای محکم تر جایگزین آن شوند.